már
15

Burzsuj bornyitó

Címkék: érdekes video cikk kép bor | Szerző: Dr.Barbredi | 1:02 pm

Rob Higgs mechanikus szobrokat készítő művész keze munkáját dicséri ez a hagyományosnak nem mondható dugóhúzó, és borkitöltő gépezet. A nem mindennapi szerkezetet közel három évig építette a művész, és az alábbi videót elnézve a dugó kihúzása és a bor kitöltése is hasonlóan hosszú időt vesz igénybe... :) 

A másfél méter magas, és cirka 300 mozgó alkatrészből álló „dugóhúzó” gépcsodát egy kerék elforgatásával lehet működésre bírni. Amely ezután, szinte teljesen automatikusan szervírozza a kiválóbbnál kiválóbb nedűket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A nem éppen hétköznapi találmány, ára se mondható hétköznapinak! Aki így akar borozni annak bizony fizetnie kell, és nem is keveset. Ugyanis 75-100 ezer fontot kell kiperkálni érte, ami átszámítva kb.: 25-35 millió magyar forintnak felel meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitnezel.blog.hu/api/trackback/id/tr804316675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása