ápr
19

Dráma gomb

Címkék: érdekes video vicces szori | Szerző: Dr.Barbredi | 2:11 pm

 

A történet valahol a messzi-messzi Belgiumban játszódik, ahol az emberek békében és nyugalomban élnek. Ez persze nagyon jól hangzik, ugyanakkor valószínűleg marhára unalmas is.

Gondoljatok csak bele milyen lehet ha soha nem történik semmi, se egy jó tüntetés, semmi vandalizmus, semmi olyan ami felborzolná az ember kedélyeit. Ez persze ideig-óráig biztos jól működik, a baromira semmitmondó nyugalom... Ugyanakkor hosszútávon, ebbe könnyen bele lehet savanyodni, és van úgy, hogy az ember egy kis akcióra vágyik ami kiszakítja a szürke unalmas hétköznapokból.

Így hát néhány pihent elméjű úgy gondolta, hogy ideje felrázni a Belga  Aarschot városban élőket mégpedig a következőképp:

A városka  főterén, elhelyeznek egy igencsak csábító piros gombot, amely felett a következő felirat volt olvasható: „nyomja meg ha drámát akar.”

Először persze a járókelők nem igen tudták mire vélni, biztos azt gondolták valami kandi kamerás téma lesz belőle, eleinte csak óvatosan kerülgették, de szerintem mindannyian tudjuk hogy egy jól elhelyezett piros gomb mennyire csábító. Nincs az az Isten, hogy azt előbb utóbb valami halandó meg ne nyomja. Pláne ott ahol nem történik soha semmi, ezt még megfejelve egy jó reklámszöveggel, tuti befutó!

                   

 A lakosság nem győzte kapkodni a fejét – már aki még ezek után sem jött rá arra, hogy mindez mesterséges dráma, nem pedig élet szülte spontaneitás.
A rendkívül akció dús percek fináléjában egy hatalmas felirat gördült le egy ház faláról: a TNT tévécsatorna reklámszövege “NAPI DRÁMAADAGOD!” – felirattal.

A reklám stáb munkájának sikerességét mi sem igazolhatná jobban mint az a tény, hogy a videót 3 nap alatt több mint 15 millióan nézték meg a  YouTube-on ….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bitnezel.blog.hu/api/trackback/id/tr954461043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása